Selecteer een pagina
Hoe huur ik een Roots Radics Mobiele Bar?

Neem eerst contact met ons op! Stuur ons een e-mail via onze contactpagina met de datum van uw evenement en als die datum beschikbaar is, sturen we u een vragenlijst voor vragen die u kunt invullen. Zodra de vragenlijst bij ons is ingediend, kunnen we beginnen met het bespreken van zaken. Er is een niet-restitueerbare aanbetaling vereist om uw datum officieel te reserveren. * Houd er rekening mee dat als uw evenement datum in onze kalender leeg is, dit NIET als bevestiging dient dat de trailer beschikbaar is. Neem contact met ons op voor een officiële bevestiging.

Hoeveel kost het om een trailer te huren bij Roots Radics Mobiele Bar?

Nadat we hebben bevestigd dat uw datum beschikbaar is, moeten we de volgende gegevens weten;
– de keuze van uw aanhangwagen verhuur
– de locatie van uw evenement
– het aantal gasten dat u wilt hosten
– wat voor soort bar selectie je serveert
De bovenstaande details bepalen de huurprijs. Huurprijzen kunnen variëren van Euro 80 per uur tot Euro 200 per uur. Bezoek onze drankservice-opties voor meer informatie en neem contact met ons op voor een prijsopgave. Alle huren zijn inclusief 30 km reizen, alle extra km daarna worden doorberekend aan de klant.
Als de cliënt papier- / plastic artikelen nodig heeft voor hun evenement, kan The Rollin ‘Bar wegwerpbare doorzichtige plastic bekers, witte cocktail doekjes en zwarte rietjes leveren tegen servicekosten.
Alle evenementen hebben minimale huur vereisten en houd er rekening mee dat voor alle creditcard / betaalkaarten kosten in rekening worden gebracht.

Verstrekt u de alcohol voor een evenement?

Nee. We zijn een “dry hire” -bar. Om in overeenstemming te zijn met wet en regelgeving, moeten alle alcohol en dranken (of verbruiksartikelen zoals ijs en garnering) worden geleverd door de coördinator van het evenement (bijv. De bruid en bruidegom) of via een derde partij (bijvoorbeeld uw cateraar voor evenementen). Neem contact met ons op met uw afspraakdetails en wij zullen u helpen de beste optie voor u te vinden!

Hoe ver reist de Roots Radics Mobiele Bar?

Wij onderhouden het gebied Noord-Holland en Flevoland. Alle pakketten zijn inclusief 30 km reizen vanaf onze locatie in Amsterdam. Elke kilometer daarna wordt een toeslag berekend.

Kan Roots Radics Mobiele Bar naar elke locatie afreizen?
Bijna, maar niet alles. De Radical Mobiele Bar moet voldoende ruimte hebben om te parkeren en er moet voldoende ruimte zijn voor zowel de vrachtwagen als de aanhangwagen om door te trekken en / of rond te draaien. Het heeft de voorkeur dat voldoende elektriciteit wordt verschaft met een standaard 220 plug (maar indien nodig kan een generator worden gebruikt). Voor openbare evenementen is het aan te raden de aanhangwagen binnen 100 meter van een badkamer en / of keuken te plaatsen. Neem altijd contact op met je locatie om hun regels voor het rijden met mobiele bars te controleren. Als het nodig is dat Roots Radics Mobiele Bar op de gekozen locatie aanwezig is, is het aan de klant om de vergunning te verstrekken.
Hoe groot zijn de trailers?

Mr. Bronco Billy (onze Paarden Trailer Bar) wanneer geparkeerd en geopend voor onderhoud, is 17 ft lang en 13 ft breed.
Mr. Radical Road Soda (onze 1965 International vrachtwagen bed trailer): afmetingen komen eraan.

Hoeveel bartenders worden te huur aangeboden?
Dat hangt af van het aantal gasten dat u van plan bent te ontvangen en de bar service die u gaat hosten. Meestal, als u meer dan 75 gasten host, hebben we twee barmannen nodig voor de verhuur.

Mr. Radical Road Soda (onze verhuur van aanhangwagens voor vrachtwagens) komt niet met een barman of begeleider. Als een begeleider gewenst is, kunnen we tegen een meerprijs iemand ter plaatse hebben.

Wat is de kleding van het barpersoneel?
Ons personeel draagt sportieve en schone denim jeans, zwarte tops met onze aangepaste Radical Rollin Bar schorten.
Is de mobiele bar verzekerd?
Natuurlijk kunt erop rekenen dat wij verzekerd zijn! We kunnen op verzoek kopieën van onze documenten verstrekken.
Kunnen we de gehuurde trailer versieren om bij ons evenement bij het decor te passen?
Decoraties die geen vuur, spijkers, lijm of voorwerpen bevatten die de aanhangwagen beschadigen, kunnen worden gebruikt om te versieren.
Ik bestelt fusten voor mijn huur trailer, wat moet ik huren?
Al onze trailers zijn uitgerust met standaard Sankey D-koppelingen. Deze tappen zijn de “standaard” voor Amerikaanse fusten. Geïmporteerde bieren zoals Stella vereisen speciale kranen. U MOET ons op de hoogte brengen voordat u een vat bestelt waarvoor een tik nodig is die verschilt van een Sankey D-koppeling.
Als een fust bier wordt gehuurd dat niet aan de aanhangwagen wordt aangesloten, wordt de klant geadviseerd om een ​​pomp kraan voor dat fust te huren, zodat bier kan worden gedistribueerd. Bij het bestellen van fusten moet je ook teilen huren om de fusten op ijs te houden.
We raden aan om de fusten van uw evenement op de ochtend van het evenement op te halen en zo snel mogelijk op ijs en steenzout te plaatsen. Hoe kouder het bier is, hoe beter.
We zijn klaar om te boeken, wat nu?
Laat ons weten dat je er klaar voor bent en we sturen een contract. Voor de aanbetaling accepteren wij contant, pin of een online betaling via PayPal. Voor alle PayPal-betalingen gelden administratiekosten.

Pin It on Pinterest

Share This