Selecteer een pagina

De Brouwerij

​Brouwerij Roots Radics is een kleine familie brouwerij, die haar wortels (Roots ) heeft in Suriname (Zuid-Amerika). De huidige locatie in Amsterdam bestaat sinds 2019 en is net buiten het stadscentrum gevestigd op de Elementenstraat nr 3 in Sloterdijk.

Roots Radics brouwt traditionele en exotische (radicale) bieren in verschillende stijlen, frisdranken en cider in kleine oplagen (batches van 100 en 200 liter) voor kenners, liefhebbers en nieuwsgierige drinkers die een premium bier, frisdrank of cider willen.

Huur brouwen

​Ben je op zoek naar een plek waar je jouw bier in kleine hoeveelheden of misschien juist je eigen speciaalbier kunt brouwen? Dat kan, dankzij onze unieke schaalgrootte zijn we de ideale partner voor het maken van kleine batches om jouw speciale gelegenheid nog specialer te maken. Verjaardag, bruiloft, buurtfeest, festival of bedrijfs biertjes.

Onze capaciteit op jaarbasis bedraagt momenteel 10.000 hectoliter. Hiervan wordt een deel ingevuld door onze eigen bieren, maar we hebben nog ruimte over om te huur brouwen in opdracht van derden. We denken graag met je mee over lekkere recepten. Als je het leuk vind om mee te komen brouwen, dan mag dat uiteraard ook. Je eigen etiketjes en logo’s kunnen we ook regelen, inclusief design en printen ervan. We hebben ook een mobiele tapinstallatie die te huur is, zodat je je eigen biertje zelfs op tap kan serveren! Neem hiervoor contact op met ons.

Huur brouw prijs indicatie

De prijzen voor het laten brouwen van bier zijn afhankelijk van zaken als hoeveelheid, afname frequentie, ingrediënten en stijl. Op dit moment hebben wij ruimte in onze planning om huur brouw opdrachten aan te nemen. Mocht je benieuwd zijn naar de mogelijkheden, neem dan contact op via info@rootsradics.nl of bel met 06 37285783.

Pin It on Pinterest

Share This